2018 година ще е добра за Григор Димитров и през нея

...
2018 година ще е добра за Григор Димитров и през нея
Коментари Харесай

Специалистите за Гришо: Титла от Шлема и номер 1 през 2018-а

2018 година ще е добра за Григор Димитров и през нея той ще може да реализира следващ връх в кариерата си. В това са уверени специалистите Крейг О′Шанеси и Хари Флойд.

Те настояват, че Гришо е по-устойчив физически и душевен, което може да му помогне да усъвършенства резултатите си против най-големите - - Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович.

" Григор Димитров наподобява решително върви по пътя към първата си купа от Големия шлем. Той към този момент навлиза в нова епоха в кариерата си. Миналата година игра на полуфинал в Мелбърн, само че с представянето си като цяло, тази година би трябвало да е измежду любимците на всеки един шампионат от Големия шлем. 

Освен в Австралия, той е бил на полуфинал на Уимбълдън и в случай че продължава да търси със същата непримиримост триумфа в тези шампионати, тази година евентуално ще успее.

Макар да стартира със загуба на полуфинал на шампионата в Бризбейн, пред Димитров има всички шансове да се потвърди и да се утвърди в елита на мъжкия тенис през 2018 година Само времето ще покаже дали е по този начин ", написа Флойд.

" Пъзелът най-накрая се подреди за надарения 26-годишен българин. Той започва 2017-а като №17 в международната класация, само че в края на сезона доближи до №3 с помощта на спечелването на Финалите на АТР. През 2016 Димитров избави единствено 60% (238/397) от точките за пробив при негов сервис, което му донесе 36-о място по този индикатор в тура. През 2017 това число се подвигна до 70% (252/360), което го прави петият най-добре отразяващ шансове за пробиви. Той е по-устойчив душевен, физически по-здрав и има увереността да застане самичък на върха ", добавя О'Шанеси за българина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР